26 березня, 2012

Осмосис Джонс

Осмосис Джонс (англ. Osmosis Jones) – американський комедійний фільм з елементами анімації. Незвичайність цього жанру в тому, що анімація відбувається в живій людині.

Пізнавальний і психологічний сенс

Даний надзвичайно пізнавальний і водночас розважальний мультиплікаційний фільм можна показувати дітям перед тим як йти до лікаря, або коли малеча просто захворіла і не хоче приймати ліки. Після його перегляду подібний страх точно зникне!

Фільм «Осмосис Джонс» – це пізнавальна і навіть повчальна історія для дітей, яка в доступній і незвичайній формі розповідає про важливість гігієни і будову людського організму.

Увага глядачів захоплює, насамперед, унікально відтвореним світом внутрішньої будови людського організму, на який в комедійному фільмі можна поглянути зсередини. Кожен з органів, кожна з систем організму, кожен з процесів, які в ньому відбуваються показані в гумористичному ключі, але при цьому з дуже великим ступенем фізіологічного реалізму.

Завдяки такій унікальній знахідці дітям буде цікаво пізнавати особливості будови і функціонування людського тіла, а дорослим сподобається аналізувати те, як показали мультиплікатори кожне з анатомічних понять і більшість фізіологічних процесів.

Коротко про сюжет

Френк Деторрі – овдовілий, неохайний робочий по догляду за тваринами в зоопарку на Род-Айленді, який засмучує свою маленьку дочку Шейн. Він їсть нездорову їжу і не звертає увагу на наявність мікроорганізмів та хвороб. Він намагається з’їсти яйце з майонезом і сіллю, але шимпанзе випадково відкидає його в бруд, після чого Френк піднімає його і з’їдає, використовуючи правило 5 секунд, як виправдання антисанітарного акту.

Всередині тіла Френка, Осмосис «Оззі» Джонс, агент FPD, лейкоцит, який шукає пригод і поліцейський бунтар, який часто не підпорядковується владі і робить те, що вважає правильним. Його переправили в ротову порожнину, щоб битися з бактеріями, які потрапляють через прийом їжі. Пізніше Оззі і його напарник, який керував вертольотом, були спрямовані в легені сильним позіханням під час погоні. Після того, як бактерії хитрощами пройшли через “імунну” юрисдикцію, Осмосис, не підкоряючись наказам начальства, продовжує переслідування пішки. Бактерії рятуються і Оззі випадковим пострілом потрапляє в ногу Френка, чим викликає спазм.

Тим часом, поки слинні клітини працювали у роті, очищаючи його від залишків брудного яйця, з’являється вірус на ім’я Трекс і вбивши клітини, прямує в ліву пахву, щоб закликати деяких мікробів запустити смертельну інфекцію під виглядом звичайної застуди, поки насправді готувалося дещо набагато більших масштабів.

Дивитись онлайн:

Немає коментарів:

Дописати коментар